ÁGNES LAKBERENDEZÉS

Bútorbolt - Tapolca

TAPOLCA
castello_arrange-2
Castello Vevet 2
big-sofa-qu-design-flam-sklep-meblowy-galeria-1
FLAM kanapé
Exkluzív kivitel

Összeállítások

Gyerekszoba sarok

Az ön szeretetét és tiszteletét jól kifejezheti a gyermeke felé azzal is, hogy hozzá illő bútort vásárol neki. Napközbeni és éjszakai pihenésre kifejezetten jó ez a képen látható gyerekágy. A háttérben lévő bútorok pedig hihetetlen mennyiségben képesek elnyelni a sok-sok játékot, ruhákat, kiegészítőket. Megrendelhető pácolt kivitelben is.

Méret:
Érdeklődjön!

Nappali (részlet)

Tágas, szellős berendezés a nappali élet színterébe. A kanapé kihúzható, igény esetén vendégággyá alakítható. A szekrények tetszőlegesen variálhatóak, bőven helyet adva a média eszközeinek is. A nyitott részekre bátran kirakhatjuk szép dísz- és emléktárgyainkat. Emellett bő helyet ad a kevésbé látványos dolgoknak, holmiknak. Megrendelhető pácolt kivitelben is.

Méret:
Érdeklődjön!

Tetszőleges összeállítás I.

Ez az összeállítás szinté többféle funkciót betölthet. Vendégszobaként maximális kényelmet nyújtva alkalmi használójának. Tanuló diák albérleti szobaberendezésének is tökéletesen megfelel. Kényelmes ágy, némi ruhásszekrény, és sok nyitott polc a könyveknek, külön CD tartó a hanganyagoknak. Az íróasztal mérete ideális tanulásra, olvasásra, levélírásra egyaránt. Megrendelhető pácolt kivitelben is.

Méret:
Érdeklődjön!

Dolgozósarok összeállítás (1)

Praktikus és funkcionális dolgozósarok összeállítás egy lehetséges változata, pácolt fenyőbútorainkkal

Méret:
Érdeklődjön!

Hálószoba (1) - pácolt bútorokkal

Nagyszerűen mutat a hálószobában is a pácolt fenyőbútor összeállítás. Válassza a sajátos színvilágot, a fenyőbútor adta természetességet és mindezt pácolt kivitelben! ...hogy jó éjszakái legyenek és nagyszerű ébredések :) A kép jobb oldalán lévő kincsesláda emlékeztethet bennünket nagyanyáink bútoraira, de természetesen praktikus része a hálónak, hiszen könnyen és sokat lehet bele pakolni. Például ágyneműt, este levetett szennyes ruhát, vagy "csak" kincseket.

Méret:
Érdeklődjön!

Dolgozósarok összeállítás (2)

Praktikus és funkcionális dolgozósarok összeállítás egy lehetséges változata, pácolt fenyőbútorainkkal. Kifejezetten ajánljuk olyan helyekre, ahol a természetességre vágynak, de kicsi a dolgozó alapterülete.

Méret:
Érdeklődjön!

Hálószoba (2) - pácolt bútorokkal

Nagyszerűen mutat a hálószobában is a pácolt fenyőbútor összeállítás. Harmonizál a szoba zöld színével is. Válassza a sajátos színvilágot, a fenyőbútor adta természetességet és mindezt pácolt kivitelben! ...hogy jó éjszakái legyenek és nagyszerű ébredések :)

Méret:
Érdeklődjön!

Pácolt összeállítás

Engedje szabadjára a fantáziáját és rendezze be ebédlőjét, hálószobáját, nappaliját pácolt, minőségi fenyőbútorainkkal. Itt tényleg csak a rendelkezésre álló hely és a fantáziája szab határt a lehetőségeknek, hiszen minden, általunk gyártott bútort megrendelhet pácolt kivitelben is!

Méret:
Érdeklődjön!

| Dokumentumok | Adatvédelem |

© 2001 Gáspár Ferenc. All Rights Reserved Keszthely Info. Webdesign