ÁGNES LAKBERENDEZÉS

Bútorbolt - Tapolca

TAPOLCA
castello_arrange-2
Castello Vevet 2
big-sofa-qu-design-flam-sklep-meblowy-galeria-1
FLAM kanapé
Exkluzív kivitel

Fenyőbútor, Nappali bútor, Dolgozó szoba

Fenyőbútor, , Nappali bútor, Dolgozó szoba, Tároló polc, fenyőpolc, Etsberger, Akció, Tapolca, tömörfa bútor, Elemes bútor

Dolgozósarok összeállítás (2)

Praktikus és funkcionális dolgozósarok összeállítás egy lehetséges változata, pácolt fenyőbútorainkkal. Kifejezetten ajánljuk olyan helyekre, ahol a természetességre vágynak, de kicsi a dolgozó alapterülete.

Méret:
Érdeklődjön!
PDF ismertető(k):


Hasonló termékek

FREE összeállítások

A FREE bútorcsalád letisztult formájával, fogantyú nélküli ajtajaival és fiókjaival jó választás azoknak, akik kedvelik a vidéki stílusú bútorokat, mégis egyszerűbbre, letisztultabbra vágynak. A FREE gazdag elemválasztéka lehetővé teszi étkezők, nappalik, háló és ifjúsági szobák, sőt még babaszobák berendezését is. A bútorok frontja lehet színazonos - világos vagy sötét sonoma tölgy vagy fehér is - a választás az Öné!

Méret:
free ifjúsági bútor
Érdeklődjön!

Hálószoba (2) - pácolt bútorokkal

Nagyszerűen mutat a hálószobában is a pácolt fenyőbútor összeállítás. Harmonizál a szoba zöld színével is. Válassza a sajátos színvilágot, a fenyőbútor adta természetességet és mindezt pácolt kivitelben! ...hogy jó éjszakái legyenek és nagyszerű ébredések :)

Méret:
Érdeklődjön!

Tetszőleges összeállítás I.

Ez az összeállítás szinté többféle funkciót betölthet. Vendégszobaként maximális kényelmet nyújtva alkalmi használójának. Tanuló diák albérleti szobaberendezésének is tökéletesen megfelel. Kényelmes ágy, némi ruhásszekrény, és sok nyitott polc a könyveknek, külön CD tartó a hanganyagoknak. Az íróasztal mérete ideális tanulásra, olvasásra, levélírásra egyaránt. Megrendelhető pácolt kivitelben is.

Méret:
Érdeklődjön!

Dolgozósarok összeállítás (1)

Praktikus és funkcionális dolgozósarok összeállítás egy lehetséges változata, pácolt fenyőbútorainkkal

Méret:
Érdeklődjön!

Kaspian összeállítások

Méret:
Kaspian nappali bútor
Érdeklődjön!

FARMER összeállítások

... a vidéki élet szerelmeseinek! A Farmer bútorcsalád elemeinek robusztus megjelenése, a spanyol tölgy, a tölgy struktúrája mind a vidéki házak bútorainak hangulatát idézik. Natúr kiegészítőkkel, földszínekkel, sok zöld növénnyel tovább erősíthetjük ezt az érzést, belopva a rohanó mindennapokba a nyugalmat, a természetességet.

Méret:
farmer elemes nappali bútor
Érdeklődjön!

Pácolt összeállítás

Engedje szabadjára a fantáziáját és rendezze be ebédlőjét, hálószobáját, nappaliját pácolt, minőségi fenyőbútorainkkal. Itt tényleg csak a rendelkezésre álló hely és a fantáziája szab határt a lehetőségeknek, hiszen minden, általunk gyártott bútort megrendelhet pácolt kivitelben is!

Méret:
Érdeklődjön!

Mozaik összeállítások

Nagyon massziv és praktikus bútorcsalád, mely 61 féle elemből áll ezáltal számtalan variációs lehetőséget kinál. Különböző terekben is sokféleképpen illeszthető. Az állítható lábaknak köszönhetően bármilyen padozaton vízszintesen és stabilan állnak. Az elemek kiválóan illeszkednek egymáshoz. Az összeszerelt elemek mindig masszívak és tartósak maradnak. Az élek kerekítettek és strapabíró műanyag ABS élzárókkal védettek. Bükk színben készül.

Méret:
mozaik nappali bükk bútor
Érdeklődjön!

| Dokumentumok | Adatvédelem |

© 2001 Gáspár Ferenc. All Rights Reserved Keszthely Info. Webdesign