ÁGNES LAKBERENDEZÉS

Bútorbolt - Tapolca

TAPOLCA
castello_arrange-2
Castello Vevet 2
big-sofa-qu-design-flam-sklep-meblowy-galeria-1
FLAM kanapé
Exkluzív kivitel

SZOLGÁLTATÁSOK

Tervezés, lakberendezési tanácsadás, házhozszállítás, összeszerelés, hitel

Irodatervezés

IrodatervezésSzakképzett kollégánk segít az ön irodájának egyedi kialakításában, megvalósítva elképzeléseit. Üzleti partnereink részére teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely magában foglalja az ingyenes berendezési alaprajz elkészítését is.

Konyhatervezés

Konyhabútor tervezésSzéles elem és színválasztékkal segítünk Önnek abban, hogy konyhája az Ön egyedi igényeit figyelembevéve ne csak szép, de praktikus legyen. A jól megtervezett konyha, betartva az ergonómiai sorrendet segit, hogy a főzés és minden konyhai teendő öröm legyen az Ön és családja számára.

Házhoz szállítás

HázhozszállításÁrainkat úgy alakítottuk ki, hogy Önnek ne kelljen olyan szolgáltatást megfizetnie amit Ön is meg tud tenni. Ezért a szállítási költséget nem építettük be az árainkba. Természetesen, ha a szállításban segítségre lenne szüksége akkor a megvásárolt bútort magánfuvarossal az Ön kivánságára kedvező áron házhoz szállíttatjuk. A szállítási időpontot és az árat egyeztesse kollégánkkal!

Összeszerelés

Bútor összeszerelésA bútorok egy része lapraszerelten érkezik, melynek szerelése rajzos útmutató szerint igen egyszerű. Ha ezzel mégis gondja akadna, akkor gyakorlott szakembert ajánlunk, aki egy kisebb összeg ellenében a megadott cimen elvégzik a munkát.

Áruvásárlási hitel

Ideiglenesen SZÜNETEL.

Fizetési módok

Üzletünkben a következő fizetési módok közül választhat: készpénz, bankkártya, átutalás.

| Dokumentumok | Adatvédelem |

© 2001 Gáspár Ferenc. All Rights Reserved Keszthely Info. Webdesign