ÁGNES LAKBERENDEZÉS

Bútorbolt - Tapolca

TAPOLCA
castello_arrange-2
Castello Vevet 2
big-sofa-qu-design-flam-sklep-meblowy-galeria-1
FLAM kanapé
Exkluzív kivitel

Pedro kanapé, nyítható akciós kanapé, Tapolca, Ágnes bútor

Pedro kanapé, nyítható akciós kanapé, Tapolca, Ágnes bútor Lakberendezés, Ateir

PEDRO kanapé

Pedro Kanapé T30 Habbal ellátott, és hullámrugóval felszerelt, ágyazható, és ágyneműtartós kanapé, aminek a masszív szerkezetét a fenyő keret adja, és a könnyebb ágyaz hatóság érdekében kiemelő vasalattal szerelték fel, emellett krómhatású műanyag lábbakkal rendelkezik.

Méret: 202 x 87 x 100 cm, Fekvőfelület:142 x 200 cm
195.300.-Ft
Pedro kanapé
Pedro kanapépedro kanapéágypedro kanapéágypedro kanapé
PDF ismertető(k):


Hasonló termékek

MEGA kanapéágy

Ez a rendkívül igényes kanapé felépítése alapján biztosítja az ülőfunkció kényelmét és a fekvőfunkció minden kritériumát. Ülőpozícióban a megfelelő lágy ülőfelület és a gerincoszlopot körülölelő támlapárnázat biztosítja a foteleket meghazudtoló kényelmet. Fekvőpozícióban a matracgyártásban alkalmazott "GERINCVÉDŐ ZÓNA" rendszerével biztosítja a gerincoszlop és az izomzat ellazulását. Az árak a szövetkategóriától ill. szövettípustól függően változnak. A feltüntetett ár a legolcsóbb kategóriát tartalmazza. A képen látható termék ettől eltérhet.

Méret: 220 x 90 x 115 cm. Fekvőfelület: 170 x 220 cm
mega
229.500.-Ft

PILLE kanapé

Kedvező árfekvésű bonellrugós kanapé, amely a normál heverők komfortjával megegyező kényelmet nyújtja. Az ülés alatt nagy ágyneműtartó található. Ennél a terméknél az egyedi méretváltoztatás is megoldható. Az árak szövetkategóriánknt eltérnek. Fekvőfelület: 140 x 190 cm. Az árak a szövetkategóriától ill. szövettípustól függően változnak. A feltüntetet ár a legolcsóbb szövetkategóriát tartalmazza. A képen látható termék ettől eltérhet.

Méret: 190 x 78 x 85 cm
pille
135.800.-Ft

BONN kanapéágy

Ez a rendkivül igényes kanapé felépítése alapján biztosítja az ülőfunkció kényelmét és a fekvőfunkció minden kritériumát. Ülőpozicióban a megfelelő lágy ülőfelület és a gerincoszlopot körülölelő támlapárnázat biztosítja a foteleket meghazudtoló kényelmet. Fekvőpozicióban a matracgyártásban alkalmazott "GERINCVÉDŐ ZÓNA" rendszerével biztosítja a gerincoszlop és az izomzat ellazulását. Az árak a szövetkategóriától ill. szövettípustól függően változnak. A feltüntetet ár a legolcsóbb kategóriát tartalmazza. A képen látható termék ettől eltérhet.

Méret: Fekvőfelület: 150 x 200 cm
Bonn kanapé
168.500.-Ft

CINDY kanapé

Billenőtámlás kanapéágy extra kiemelhető vasalattal,habszivacsos kivitelben, ágyneműtartóval. Könnyen kezelhető, minden napos fekvésre ajánlott. Fekvőfelület: 135 x 196 cm.

Méret: 196 x 77 x 89 cm
cindy kanapé virágos fekete fehér kanapé
145.500.-Ft

CAYA kanapé

A Caya kanapé a jó minőség és kényelmes pihenés érdekében egyedi minőségű vázszerkezettel rendelkezik. Kiváló lamellás faszerkezetre van helyezve a nagy rugalmasságú szivacs és a bonell rugózat. Vendégágynak alkalmas, ágyneműtartóval.

Méret: 220 x 82 x 100 cm, fekvőfelület: 120 x 190 vm
Caya kanapé
189.000.-Ft

LUCY kanapéágy

Modern formavilágú kanapéágy. Bonell rugós ülő és fekvőfelülete ideális kényelmet biztosít. » Pár mozdulattal fekhellyé alakítható. » Ágyneműtartós. Csak micra szövettel rendelhető.

Méret: 201 x 85 x 115 cm, Fekvőfelület: 160 x 200 cm
344.500.-Ft

VALÉR kanapé

Kedvező árfekvésű bonell rugós kanapé, amely a normál heverők komfortjával megegyező kényelmet nyújtja. Az ülés alatt nagy ágyneműtartó található. Ennél a terméknél az egyedi méretváltoztatás is megoldható. Az árak szövetkategóriánként eltérnek. Fekvőfelület: 141 x 190 cm. Az árak a szövetkategóriától ill. szövettípustól függően változnak. A feltüntetett ár a legolcsóbb kategóriát tartalmazza. A képen látható termék ettől eltérhet.

Méret: 192 x 90 x 86 cm
valér
135.800.-Ft

STING kanapé

Kedvező árfekvésű bonell rugós kanapé, amely a normál heverők komfortjával megegyező kényelmet nyújtja. Az ülés alatt nagy ágyneműtartó található. Ennél a terméknél az egyedi méretváltoztatás is megoldható. Az árak szövetkategóriánként eltérnek. Fekvőfelület: 148 x 192 cm. Az árak a szövetkategóriától ill. szövettípustól függően változnak. A feltüntetett ár a legolcsóbb kategóriát tartalmazza. A képen látható termék ettől eltérhet.

Méret: 192 x 90 x 93 cm
sting kanapé kanapéágy akició olcsó nappali kárpitos bútor tapolca
156.800.-Ft

| Dokumentumok | Adatvédelem |

© 2001 Gáspár Ferenc. All Rights Reserved Keszthely Info. Webdesign